Kokeile tätä

V 10 Plus Deep Moist Gel

V 10 Plus Deep Moist Gel on tehokas yhdistelmä neljää hyaluronihapon muotoa, jotka yhdessä muodostavat iholle suojaavan kerroksen ja imeytyvät ihoon lisäten kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Tuotteen neljän eri hyaluronihapon molekyylikoot vaihtelevat isokokoisemmasta hyvin pieneen, lähes nanokokoiseen saakka. Eri molekyylikoot vaikuttavat siihen että ne imeytyvät ihon eri kerroksiin ja sitovat kosteutta kaikissa ihon kerroksissa.

Deep Moist Gel imeytyy hetkessä ja toimii voiteen omaisesti, vaikka sillä onkin geelimäinen pohja. Se on tiivistetyssä muodossa, joten pieni määrä riittää tehon saavuttamiseksi. Rasvaiselle iholle tuotetta voidaan käyttää voiteen sijaan, kuivaihoinen voi levittää geelin päälle vielä erillisen voiteen.   

Kehon itsensä tuottama hyaluronihappo ylläpitää ihon ylimpien kerrosten kykyä varastoida kosteutta. Iän myötä kehon kyky tuottaa hyaluronihappoa vähenee merkittävästi, mikä tekee ikääntyvästä ihosta helposti kuivemman ja veltomman näköisen. Hyaluronihappo toimii iholla magneetin lailla: se pitää tiukasti kiinni esimerkiksi sen päälle levitetystä kosteusvoiteesta, ja estää sen haihtumista ihon pinnalta.

V 10 Plus Deep Moist Gel koostuu neljästä eri hyaluronihaposta jotta:

- niiden laaja-alainen vaikutus ulottuu ihon pinnalta aina syvempiin kerroksiin asti, sitoen kosteutta kaikissa ihon kerroksissa.

- tuotteen antamaa kosteuttavaa vaikutusta saadaan pitkäkestoisemmaksi ja näin ollen tehokkaammaksi.

- yhdistelmä muodostaa ihoa suojaavan hunnun, eli eri molekyylit toimivat yhdessä ja erikseen.

- jokainen neljästä hyaluronihaposta toimii omalla tavallaan ihon optimaalisen kosteutuksen saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.