Sarjan tarina ja ihonhoitovinkki

Luonnolliset, puhtaat raaka-aineet. Värien kauneus ja symboliikka. Loistavat hoitotulokset. Japanilainen estetiikka, perinne ja teknologia kietoutuvat palkitussa V10 Plus -ihonhoitosarjassa tiiviisti toisiinsa.

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V 10 Plus -ihonhoitotuotteet tarjoavat juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Akikon mielestä kaunis iho on yhtä kuin puhdas, kirkas ja heleä iho, myös ilman meikkiä. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sarjan tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista ovat täysin vesipohjaisia.

V 10 Plus -seerumit

Ravitse ihosi kauniiksi

Säännöllisen ulkoisen kauneudenhoidon merkitys ihon hyvinvoinnille on suuri. On myös tärkeä syödä hyvin ja monipuolisesti – ota mallia seerumipullojemme sateenkaariväreistä, ja syö joka aterialla mahdollisimman värikkäästi!

Japanilaista, etenkin Etelä-Japanissa sijaitsevan Okinawan saaren ruokavaliota, on kutsuttu yhdeksi maailman terveellisemmäksi. Käytännössä tämä tarkoittaa useammin kalaa kuin lihaa, jokaisella aterialla runsaasti kasviksia, riisiä ja vihreää teetä. 

Tee seerumitesti

Joko teit V 10 Plus -seerumitestin? Vastaa seerumitestin kysymyksiin ja löydä oman ihosi tarpeisiin paras hoito.