Ihola Oy

Yrityksemme tarina

V 10 Plus -sarjan maahantuoja ja jakelija Suomessa on Ihola Oy, joka on ihonhoito- ja luontaistuotteiden vähittäismyyntiin keskittynyt yritys. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1994 Itäväylän apteekin tiloissa. Yhtiö toimi vuodesta 2011 lähtien Vuosaaren apteekin yhteydessä mutta siirtyi pois apteekin tiloista huhtikuussa 2018 ja nykyisin sillä on maahantuontia lähinnä Aasiasta. Toimitusjohtaja on Vuosaaren entinen apteekkari Ann-Mari Talvitie. V 10 Plus -sarjan edustajana Suomessa toimii Ihola Oy:n osaomistaja, proviisori Nina Forssell.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Nina Forssell
nina@v10plus.fi

Joko seuraat meitä somessa? Tuoreimmat kuulumiset ja parhaat ihonhoitovinkit:
Facebook @V10PlusSuomi
Instagram @v10plus_finland


 

Vastuullisuus

Teemme parhaamme ihmisten, eläinten ja ympäristön hyväksi.

Minimalismi & puhtaus

Ihola Oy ja vastuullisuusV10 Plus näkee kauneuden yksinkertaisuudessa - minimalismi on sarjan kantava ajatus. Ihonhoitofilosofiamme on mutkaton.  Käytämme tuotteissamme vain muutamia laadukkaita ainesosia ja luomme minimalistisia tuotteita.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista on täysin vesipohjaisia.
 

Arvot & välittäminen

Me uskomme, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus kokea kauneutta elämässään. Haluamme toimia oikein ja tehdä parhaamme niin ihmisten, planeetan kuin eläintenkin hyväksi. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Pakkaamme tuotteemme ympäristöä säästäen yksinkertaisiin pakkauksiin.

Tassuttelijat ovat lähellä sydäntämme. Iholan koko tiimi on tekemässä ja tukemassa vapaaehtoistyötä, jossa rescue-koirille haetaan uusi koti. Matkalaisia saattaakin joskus vilahtaa storyissämme.
 

Kauneus & ilo

Maailman myllerryksen keskellä moni on alkanut tietoisesti havainnoimaan ja hakemaan pieniä ilon pilkahduksia arjesta ja kauneudesta ympärillään. Haluamme olla asiakkaidemme apuna tässä, tuomassa yksinkertaista kauneutta jokaisen elämään.

V10 Plus tunnetaan ainutlaatuisista tuotteistaan ja niiden avulla saavutetuista tuloksista. Meillä on ehkä maailman tyytyväisimmät asiakkaat, jotka innokkaasti suosittelevat tuotteitamme – kiitos teille jokaiselle <3