Tuotteet

Japanilaiset naiset huolehtivat ihonsa kunnosta kadehdittavan ahkerasti. Ne ihonhoitotuotteet, jotka läpäisevät japanittaren tiukan seulan kylpyhuoneen kaappiin, ovat taatusti toimivia. Kaunis, kuulas ja hyvinvoiva iho on Japanissa ihonhoidon tärkein tavoite.

V 10 Plus -sarjan helmet ovat 10 erilaista seerumia, kukin räätälöity vastaamaan ihon eri tarpeita. Sarjaan kuuluu myös täydentäviä tuotteita kosteuttavasta naamiosta silmänympärysvoiteeseen.

V 10 Plus Rauhoittava puhdistusmaito

Japanilaisen harmonian henkeen voi kasvojen puhdistusta päivän meikistä pitää hemmottelevana hoitorituaalina. Kasvojen ihon valmistelu yön lepoa varten alkaa aina huolellisella, mutta hellävaraisella puhdistuksella.
Tutustu tuotteeseen»

V 10 Plus Day Milk Gel

V10 Plus -sarja on saanut valikoimiinsa kauan kaivatun aurinkosuojan sisältävän maitomaisen kosteuttavan geelivoiteen. Samalla kun tuote kosteuttaa ihoa, se myös ehkäisee ihon ikääntymistä niin tehoaineidensa kuin myös sisältämänsä aurinkosuojan ansiosta. Geelivoidetta suositellaan kaikenikäisille naisille ja miehille päiväkäyttöö V10 Plus -seerumin pääle levitettynä.
Tutustu tuotteeseen»

Water Based Peeling

Rakeeton, hellävarainen, tehokas
Puhdistaa, uudistaa, vie pois kuivuuden, karheuden ja kireyden, edistää tuotteiden imeytymistä ja meikin levitystä, kirkastaa, auttaa avaamaan huokosia.
Kuivalle ja herkälle iholle, couperoottiselle iholle, rosacealle, aknelle, epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle, hyperpigmentoituneelle iholle
Tutustu tuotteeseen»

Cleansing Ceramide Gel

3- in -1 puhdistus, kasvovesi, vesiliukoisen silmämeikin poisto yhdessä tuotteessa
Hellävarainen, tehokas puhdistaja, kosteuttaa ihoa
Kaikille ihotyypeille:  tehokas, hellävarainen vaahtoava vesipesu.
Tutustu tuotteeseen»

Okinawa Deep Sea Water Mask

Palkittu, kosteuttava naamio toimii myös yövoiteena ja after sun geelinä. Kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa rasvoittamatta sitä.
Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sekä esim. pintakuivalle akneiholle tai aknelääkkeen kuivattamalle iholle. Erinomainen ”kosteuskylpy” äärimmäisten ilmasto-olosuhteiden kuten talven tai auringon sekä ilmastoinnin ja lämmityksen kuivattamalle iholle.
Tutustu tuotteeseen»

LX Advanced Lifting Cream Treatment

Monivaikutteinen, kiinteyttävä anti-age tehovoide.
Levitä pieni määrä voidetta aamuin illoin seerumin päälle. (tiivistevoide, tavallista pienempi määrä riittää).
Aikuiselle naiselle joka haluaa tehohoitotuotteen. Kaikille ihotyypeille.
Tutustu tuotteeseen»

LX Advanced Eye Treatment Cream

Monivaikutteinen anti-age silmänympärysvoide kiinteyttää ja silottaa sekä ravitsee herkkää silmänympärysihoa. Laskee turvotusta ja vaalentaa tummuutta.
Tutustu tuotteeseen»

Deep Moist Gel

Syväkosteuttava ja hyvin imeytyvä geeli ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta koko päivän ajan.  Neljän erikoisen hyaluronihappomolekyylin avulla ihon kaikki kerrokset täyttyvät kosteudella. Kaiken ikäisille, naisille ja miehille. Hyvä meikinalustuote.
Tutustu tuotteeseen»

Biocell Anti-age Seerumi

Silottaa ja kiinteyttää ihoa botoxin tavoin. Pehmentää  ilmejuonteita silmien ja suun ympärysiholla sekä otsalla. Kiinteyttää, nuorentaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihon sävyä. Anti-age hoitoon erityisesti iholle jolla on ilmejuonteita.
Tutustu tuotteeseen»

Kollageeni Seerumi

Kiinteyttää, kosteuttaa ja tekee ihon elastisemmaksi. Antaa ryhtiä kaulalinjalle ja raskaille yläluomille. Kosteuttaa ihoa.
Veltostuneelle iholle ja kaulalinjalle.
Tutustu tuotteeseen»

A-vitamiini Seerumi

Uudistaa ihoa, tasoittaa talineritystä ja supistaa huokosen kokoa sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Uudistaa ja vahvistaa ihoa ja vaalentaa jopa tummia silmänympäryksiä vahvistamalla ihoa. 
Sekaiholle, iholle jossa on samanaikaisesti sekä epäpuhtaita että kuivia alueita ja laajentuneita huokosia tai tukkeumia. Kaikenikäisille.
Tutustu tuotteeseen»

Hyaluronihappo Seerumi

Täyttää ihon kosteudella, pehmentää ja silottaa kosteuden puutteesta aiheutuneita ryppyjä ja juonteita. Kaikenikäisille, naisille ja miehille.
Kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle.
Tutustu tuotteeseen»

Keramidi Seerumi

Vahvistaa ihoa ja edistää ihon kykyä sitoa kosteutta.  Palauttaa iholle pehmeyden ja rauhoittaa punoittavaa, herkkää ihoa.
Kuivalle ja herkälle, jopa atooppiselle iholle.  Talven kuivattamalle iholle.
Tutustu tuotteeseen»

Aminohappo Seerumi

Kaunistava ja kirkastava seerumi kosteuttaa ihoa ja tekee siitä kuulakkaan sävyisen.
Sopii valmistamaan ihoa tärkeään tapahtumaan, hyvä meikin alle. Palauttaa ihon kunnon ja poistaa väsymyksen merkit stressin, talven, sairauden tai lääkekuurin jälkeen.
Tutustu tuotteeseen»

Placenta Seerumi

Vaalentaa kaikenlaisia hyperpigmentaatioita,  kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä ravitsee ihoa.
Hyperpigmentoituneelle iholle. Suositellaan käytettäväksi koko kasvoille (tai paikallisesti pigmentoituneiden alueiden hoitoon) kuuriluonteisesti tai jatkuvasti tilanteen mukaan. Korjaa ja ennaltaehkäisee.
Tutustu tuotteeseen»

Pycnogenol Seerumi

Antioksidantti, neutraloi UV-säteilyn ja ilmansaasteiden sekä mm. stressin aiheuttamia vapaita radikaaleja. Ehkäisee sekä korjaa aurinkovaurioita ja hidastaa ihon ikääntymistä. Vahvistaa verisuonten seinämiä couperoottisessa ihossa.
Tutustu tuotteeseen»

Lakritsi Seerumi

Rauhoittaa tulehtunutta ihoa kuten aknea, rosaceaa, herkistynyttä tai parranajon ärsyttämää ihoa. Sopii myös auringonoton jälkeen käytettäväksi. Sopii myös perheen pienimmille kortisonivoiteen sijaan.
Tutustu tuotteeseen»

C-vitamiini Seerumi

Puhdistaa,  avaa tukkeumia ja vähentää näppyjen syntyä. Vaalentaa näppyjen jättämiä punaisia tai ruskeita jälkiä. Kirkastaa ihon sävyä ja aktivoi ihoa uudistumaan.
Epäpuhtaalle iholle, mustapäille ja tukkeumille, aknelle, aknearpien jälkihoitoon. Sopii myös perheen teinille epäpuhtaan ihon hoitoon.
Tutustu tuotteeseen»

All in one kosteusgeeli

Vesipohjainen V 10 Plus All In One Gel -kosteusgeeli on kaikki mitä tarvitset; se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Se on myös erinomainen meikinalustuote.
Tutustu tuotteeseen»

Yögeeli

Herää aamulla levänneen näköisenä!
Tutustu tuotteeseen»

Aurinkovoide

Kaivattu V10 Plus -aurinkovoide, SPF 40/ PA +++ suojaa tehokkaasti sekä UVA että UVB -säteiltä samalla kun tuotteen sisältämät tehoaineet estävät auringon aiheuttamaa ennenaikaista ihon vanhenemista. 
Tutustu tuotteeseen»