V 10 Plus -blogi

Ajankohtaisia asioita ihonhoidon maailmasta. Tietoja ja vinkkejä ihosi parhaaksi.


Pycnogenol - V 10 Plus -seerumeiden tehoaineet esittäytyvät


V 10 Plus Pycnogenol -seerumiV 10 Plus -seerumeiden supervoimat tulevat luonnosta. Pycnogenol on antioksidantti, jota saadaan ranskalaisen rannikkomännyn kaarnauutteesta. Sen antioksidanttinen vaikutus on 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla ja 170 kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla.

Hehkuvan punaiseen lasipulloon pakattu V 10 Plus Pycnogenol -seerumi ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä, joten se sopii nuoren aikuisen ensimmäiseksi antiage-seerumiksi. ❤️

Antioksidanttisen vaikutuksen takia seerumi korjaa esimerkiksi auringon aiheuttamia vaurioita iholla. Sitä suositellaan myös käytettäväksi aurinkovoiteen alla ennaltaehkäisemään aurinkovaurioita. Erinomainen seerumi mm. kaikille ulkoilmaihmisille, lenkkeilijöille, golffareille ja purjehtijoille.
 

Tee seerumitesti ja löydä omalle ihollesi parhaat hoitotuotteet.
Tutustu V 10 Plus Pycnogenol -seerumiin
 Teemme parhaamme ihmisten, eläinten ja ympäristön hyväksi

V 10 Plus ja vastuullisuusMinimalismi & puhtaus

V10 Plus näkee kauneuden yksinkertaisuudessa - minimalismi on sarjan kantava ajatus. Ihonhoitofilosofiamme on mutkaton.  Käytämme tuotteissamme vain muutamia laadukkaita ainesosia ja luomme minimalistisia tuotteita.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat herkimmällekin iholle. Suurin osa tuotteista on täysin vesipohjaisia.
 

Vastuullisuus & välittäminen

Me uskomme, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus kokea kauneutta elämässään. Haluamme toimia oikein ja tehdä parhaamme niin ihmisten, planeetan kuin eläintenkin hyväksi. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä. Pakkaamme tuotteemme ympäristöä säästäen yksinkertaisiin pakkauksiin.

Tassuttelijat ovat lähellä sydäntämme. Iholan koko tiimi on tekemässä ja tukemassa vapaaehtoistyötä, jossa rescue-koirille haetaan uusi koti. Matkalaisia saattaakin joskus vilahtaa storyissämme.
 

Kauneus & ilo

Maailman myllerryksen keskellä moni on alkanut tietoisesti havainnoimaan ja hakemaan pieniä ilon pilkahduksia arjesta ja kauneudesta ympärillään. Haluamme olla asiakkaidemme apuna tässä, tuomassa yksinkertaista kauneutta jokaisen elämään.

V10 Plus tunnetaan ainutlaatuisista tuotteistaan ja niiden avulla saavutetuista tuloksista. Meillä on ehkä maailman tyytyväisimmät asiakkaat, jotka innokkaasti suosittelevat tuotteitamme – kiitos teille jokaiselle <3
 J-Beauty: japanilaista minimalismia ihonhoitoon

Teknologian ja ruoan (me kaikki rakastamme hyvää sushia) lisäksi Japani ottaa nopeasti johtoasemaa ihonhoidossa. Laatua määrän sijaan arvostava J-Beauty korostaa minimalistista ja luonnollista ihonhoitoa, jonka tavoitteena on täsmähoidolla korjata mahdollisia ihovaurioita, ja ennenkaikkea ehkäistä niitä.

Täydellisen ihon salaisuus

V 10 Plus tarjoaa J-Beautyn parhaat puolet aina upeista puhdistustuotteista kaikille eri ihotyypeille sopiviin tehoseerumeihin. Tuotteiden avulla rakennat juuri sinun ihollesi oikean ihonhoitorutiinin, joka tuo iholle luonnollisen hehkun.

 ​